U AMBIJENTALNOJ PREDSTAVI
Legendarni Gooniesi stižu na off-Broadway
Redatelj slavnog filma za djecu i mlade Richard Donner izjavio je da planira ponovo oživjeti Gooniese, no ovaj put u ambijentalnoj predstavi na off-Broadwayu
Objavljeno: 6.9.2015. 3:44:12
Izvor: Yahoo! Movies
Autor: Kritikaz.com
Goonies / YouTube Screenshot

Richard Donner izjavio je za Yahoo! Movies kako postoje planovi za postavljanjem Gooniesa na scenu, ali ne u klasičnom kazališnom prostoru, već u ambijentu na tragu događaja u filmu.

"Idemo na off-Broadway, ali ne u klasični kazališni prostor, već u skladište. Gledatelj u njemu neće sjesti na svoje mjesto i prepustiti se gledanju predstave, već će postati sudionik predstave u pokretu. Naime, glumci i radnja će se pomicati u prostoru, a za njima i gledatelji", objasnio je Donner koncept na tragu srednjovjekovnih mansija.

Poznavajući radnju filma i njušeći želju redatelja za autentičnošću, pretpostavljamo da će mansije i putovi među njima biti na tragu kanalizacijskih punktova i raznih podzemnih kanala. Čisti tulum i za glumce i za publiku!

No ne pakirajte već kofere za New York! Pustite ih iz ruku, jer još će proći minimalno godinu dana prije početka projekta, objasnio je Donner.