GOSTOVANJE VIROVITICE
21.9.2015. 3:05:50h
Gospodin Mrak dovodi u Osijek Žanu i 3 bijela šeširića
Kazalište Virovitica stiže u Osijek s predstavom "Gospodin Mrak i 3 bijela šeširića", u režiji poznatog virovitičkog glumca Draška Zidara
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Gospodin Mrak i 3 bijela šeširića / Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

Glavni lik predstave, naslovni Gospodin Mrak, personifikacija je tame koju djeca vrlo često doživljavaju kao prijeteću i zastrašujuću. Zbog toga Mrak, po prirodi senzibilan i nježan, pati u uvjerenju da ga nitko ne voli. Srećom, susret sa djevojčicom Žanom bit će za junaka presudan, posebice kad otkrije da je njegova nova prijateljica tužna i neshvaćena poput njega. Povezani neshvaćenošću, njih će dvoje zajedno krenuti na kratko, no važno putovanje u kojem će se izboriti protiv svojih strahova, problema i predrasuda.

Predstava je nagrađena Malim Marulićem, a nagradu su zaslužili članovi virovitičkog ansambla Antun Vrbenski, Ana Majhenić, Snjećana Lančić Prpić, Blanka Bart i Mladen Kovačić.

Gostovanje će se održati od 22. do 23. rujna u vrtićima i osnovnim školama, a u nedjelju 27. rujna u 10:30 je predstava za građanstvo. 

 

 

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved