F22, ČETVRTAK, 24. RUJNA
23.9.2015. 11:54:42h
Manipulativan početak mini sestre Eurokaza - Eurijale
U četvrtak, 24. rujna u 20 sati započinje mini festival Eurokaza, Eurijala, a čast da ga pokrene dobila je predstava "Manipulacije" prema koncceptu Bojana Jablanovca
Izvor: Culturenet.hr
Autor: Kritikaz.com
Manipulacije / eurokaz.hr

Bojan Jablanovac, autor koncepta "Manipulacije", poznat je Eurokazovim gledateljima kao dio grupe Via negativa, koja je nekoliko puta gostovala na tom nekad izuzetno važnom i utjecajnom festivalu.

Da Eurokaz ipak ne trebamo promatrati samo kao povijesnu činjenicu, daje nam naslutiti njegova nova mini sestra Eurijala, na kojoj ćemo moći vidjeti nekoliko inozemnih gostovanja te rezime predstava Eurokazove produkcije.

Eurijala je svojevrsni potpis i popis Eurokazove sezone, a predstave će biti okupljene oko različitih tematskih cjelina. Na ovogodišnjoj, prvoj Eurijali daje se uvid u programski profil partnerskih institucija i umjetnika s kojima Eurokaz surađuje i planira surađivati.
No vratimo se malo "Manipulacijama". Tema predstave je manipulacija povjerenjem. Svi trgujemo povjerenjem, pregovaramo o povjerenju, manipuliramo njime. Povjerenje nije pitanje izbora. Ono je stvar nužnosti.

Gostovanje je ostvareno u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti kao dio njezine kazališne sezone u dvorani F22 u Frankopanskoj 22. Na programu je u četvrtak, 24. rujna, u 20 sati.

 

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved