JOŠ MALO PA NESTALO
2.10.2015. 2:39:41h
Uhvatite svoje mjesto u Dramskom studiju UAOS
Krenuli su upisi u Dramski studio Umjetničke akademije u Osijeku, zato požurite da ne zakasnite
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Dramski studio UAOS / Dramski studio UAOS

Samo u Dramskom studiju Umjetničke akademije u Osijeku imate jedinstvenu priliku da vas kroz dramsku igru vode glumci i lutkari u jednom! Provjerite koliko ima lutkarstva u glumi i glume u lutkarstvu, a koliko u svemu tome ima čistog kazališnog, dramskog i životnog zadovoljstva.  

Budite kreativni i razvijte svoj talent u više nego poticajnoj atmosferi Umjetničke akademije u Osijeku. I sve to, i još puno više, pod silno vrijednom i opako kvalitetnom palicom dramskih glumaca i lutkara, ujedno asistenata na glumi i lutkarstvu, Katice Šubarić i Nenada Pavlovića.

Cijena (prava sitnica) Dramskog studija Umjetničke akademije u Osijeku je 120 kuna mjesečno. Prijave i upis na brojeve telefona 099/312-6192, 031/253-362 ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr.

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved